Τέλεια συνταγή για τα Χριστούγεννα.

Υλικά:250 γρ. νερό
15 γρ. ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
175 γρ. αλεύρι
1 αβγό
λάδι για τηγάνισμα
15 γρ. ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
175 γρ. αλεύρι
1 αβγό
λάδι για τηγάνισμα
Για την σοκολάτα:
200γρ. μαύρη σοκολάτα (κουβερτούρα)
1 φλιτζάνι γάλα (εβαπορέ)
200γρ. μαύρη σοκολάτα (κουβερτούρα)
1 φλιτζάνι γάλα (εβαπορέ)
Εκτέλεση:

Βάλτε πολύ λάδι σε μια κατσαρόλα και μέχρι να κάψει, κόψτε τα churros στα 7 εκ. μάκρος και τηγανίστε τα για λίγα λεπτά και από τις δύο μεριές.
Κομματιάστε την σοκολάτα και σε μέτρια φωτιά βάλτε την σε μια κατσαρόλα με το γάλα. Ανακατέψτε για 5 λεπτά το μίγμα μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Αν δεν έχετε κουβερτούρα μπορείτε να απολαύσετε τα Churros με έτοιμη σοκολάτα τύπου Merenda ή Nutella.
ΠΗΓΗ http://www.jenny.gr/ispanika-churros-me-sokolata/
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου